Grad Mursko Središće organizira tečaj za polaganje ispita za voditelja čamca/brodice B kategorije

Grad Mursko Središće je 2020. godine po prvi puta organizirao tečaj za polaganje ispita za voditelja čamca, međutim zbog mjera i cjelokupne situacije s korona virusom isti se nažalost nije održao, iako je bio prijavljeni veliki broj građana.

S obzirom na sadašnje mjere Grad Mursko Središće u suradnji s Lučkom kapetanijom Osijek ponovo objavljuje poziv za zainteresirane za polaganje ispita za voditelja čamca/brodice B kategorije. Gradonačelnik Dražen Srpak i kapetan Dragan Mijić dogovorili su da bi se polaganje ispita održalo 07. svibnja 2022.g. u prostorijama Centra za kulturu „Rudar“, dok bi se predavanje održalo tjedan dana prije samog ispita. Ispit se polaže usmenim putem. Cijena ispita iznosi 440,00 kuna, a cijena predavanja i dodatnih troškova iznosi 200,00 kuna i plaća se putem uplatnica koje će se kandidatima dostaviti putem mail-a te je potrebno uplatiti najkasnije 7 dana prije održavanja predavanja.

Svi zainteresirani se mogu prijaviti putem obrasca koji se nalazi na web stranici grada najkasnije do 15. travnja 2022.g. na email: [email protected] ili na broj telefona 370-771.

(Grad Mursko Središće)