Grad Mursko Središće najbržim građanima poklanja 20 ulaznica za koncert Klape Kolapjani!

Klapa Kolapjani sastoje se od deset štovatelja i zaljubljenika u dalmatinsko pjevanje, sudionika gotovo svih klapskih događaja, susreta i festivala u Hrvatskoj, a uz to redaju nagrade i priznanja za uspješan rad.

Klapa Kolapjani iz Siska koncertom u najsjevernijem gradu dana 08.12.2018. godine (subota)  u 18:00 sati proslaviti će svoju punoljetnost 18 godina gušta u dalmatinskoj klapskoj pjesmi, kako u izvornim klapskim napjevima tako i u obradama popularnih dalmatinskih pjesama.

Grad Mursko Središće koji je ujedno organizator koncerta poklanja 20 ulaznica za koncert Klape Kolapjani koji će se održati u subotu, 08.12.2018. godine s početkom u 18:00 sati u Centru za kulturu “Rudar” u Murskom Središću. Ulaznice će se pokloniti najbržim građanima odnosno onima koji se sutra (četvrtak, 06.12.2018. godine) od 08:00 do 14:00 sati jave u Gradsku upravu Grada Mursko Središće u ured broj 1. Napominjemo da se jednoj osobi mogu pokloniti maksimalno dvije ulaznice.

Također pozivamo sve zaljubljenike u dalmatinsku glazbu da nazoče koncertu Kolapjana u Centru za kulturu “Rudar” Mursko Središće. Cijena ulaznice iznosi 30,00 kuna, a iste se mogu kupiti u Gradskoj upravi Grada Mursko Središće uredovnim danima i na dan koncerta – dva sata prije početka na blagajni Centra za kulturu “Rudar”.

IZVEDBE KLAPE KOLAPJANI:

https://www.youtube.com/watch?v=wifqhBberjk

https://www.youtube.com/watch?v=e8J_PhPzy_E

https://www.youtube.com/watch?v=KpJ6L4Fibpo

(GMS, Marta Tuksar, foto: ilustracija YouTube)