Godišnja skupština ŠRD “Verk” Križovec – istaknuta potreba za kosilicom i trimerom

U subotu, 10. veljače 2018. godine u prostorijama Društvenog doma u Križovcu održana je godišnja skupština Športsko ribolovnog društva “Verk” koje već dugi niz godina djeluje aktivno na području grada Mursko Središće dok je ekipa seniora aktivna i u natjecanjima županijskog ranga te tamo postižu značajne rezultate.

Predsjednik ŠRD “Verk” Damir Vrančić i dopredsjenik Ivan Zadravec na skupštini su podnijeli  izvješće o radu udruge u 2017. godini te su iznijeli planove za 2018. godinu. Ujedno su se zahvalili Gradu Mursko Središće na odličnoj suradnji i financijskim pomoćima. Dobro znano je da članovi ŠRD “Verk” pripremaju najbolje ribice iako su na skupštini svoje članove i prijatelje te sve prisutne počastili ukusnim bogračem kojeg je, po ne znamo koji put, pripremio gospodin Krklec.

Skupštini je prisustvovao i gradonačelnik Grada Mursko Središće Dražen Srpak koji je sve prisutne srdačno pozdravio i čestitao im na izvrsnoj promociji grada Mursko Središće. Isto tako, s obzirom da su članovi ŠRD “Verk” izrazili želju i potrebu za kupnjom nove kosilice i trimera, gradonačelnik je istaknuo kako će im za navedeno Grad Mursko Središće rado izaći u susret te im omogućiti isplatu kapitalne donacije.

Uz ŠRD “Verk” u Križovcu još aktivno djeluju tri udruge – DVD Križovec, Društvo žena Križovec i nogometni klub “Torpedo” te su sve te udruge glavni faktor okupljanja brojnih mještana.

(GMS)