FRIKOVI PRIREDILI ODLIČNU FEŠTU U ELITEU

Koncertna scena u Murskom Središću nikad nije bila jača i aktivnija. Svaki tjedan u jednom od gradskih lokala održava se nastup nekog benda, a izgleda da su tamburaši najpopularniji jer su njihove fešte najbolje posjećene, a zabave traju dugo u noć.

Jučer su tako u cijelosti popunjenom caffe baru Elite svojom svirkom goste raspametili tamburaši „Frikovi“. Mnogo je obožavatelja tamburaške glazbe i spomenutog benda prisustvovalo njihovom koncertu koji se tijekom večeri pretvorio u pravu veselicu u kojoj se znalo tko svira, a tko pije i plača, bilo je manje bitno. U gotovo euforičnoj atmosferi dečki iz benda dali su sve od sebe, a prisutni fanovi uživali su, pjevali i plesali zajedno sa „Frikovima“. Fešta je potrajala skoro do zore pa nas ne bi iznenadilo da su se neki od prisutnih nakon nje izravno uputili na Vincekov pohod na kojem su se mogli malo razbistriti ili nastaviti sa uživanjem u dobro poznatoj i kvalitetnoj međimurskoj kapljici koje ni na jednoj postaji nije nedostajalo.

Tamburaški sastav “Frikovi” iz Male Subotice oformljen je krajem 2009. godine idejom nekolicine dugogodišnjih svirača KUU “Zvon” iz Male Subotice, koji svojom ljubavlju prema tamburi i tamburaškoj glazbi želi zabaviti publiku i popularizirati tamburu. “Sonce na obloku” im je prva autorska pjesma, snimljena u studio “Jazbina” s kojom su se predstavili na festivalu tamburaške glazbe “Kre Mure i Drave 2011”. Tekst potpisuje Franjo Mesarić – Frenki dok su glazbu i aranžman napravili sami.

Članovi:
Denis Hajdarović – prim – prateći vokal
Hrvoje Cirković – basprim – prateći vokal

Nikola Vranović – basprim – prateći vokal
Tino Jelenić – basprim – glavni vokal
Stiven Ivković – kontra (svih) – prateći vokal
Valentino Škvorc – berde/bas (bajz) – prateći vokal

 

                                                                             (R. Tomanić, foto Tin Tomanić)