FOTO Održan Prijem za uspješne udruge, klubove i pojedince s područja Grada Mursko Središće u 2023. godini

Svake godine, Grad Mursko Središće organizira Prijem za uspješne udruge, klubove i pojedince s područja grada. Prigoda je to, kojom se nastoji odati priznanje svim građanima, klubovima i udrugama za uspjehe postignute tijekom godine. Također, na taj ih se način nastoji motivirati da i dalje ostvaruju tako lijepe rezultate te da i dalje razvijaju svoja znanja i vještine kroz sudjelovanje u raznovrsnim aktivnostima na području grada. Prijem se održao u četvrtak, 21. prosinca 2023. godine, u Centru za kulturu “Rudar”.

Svim nagrađenima, zahvalio je i gradonačelnik Dražen Srpak. Između ostalog, gradonačelnik je naglasio da su rezultati ostvareni tijekom 2023. godine, ali i prethodnih godina izuzetni. Također, istaknuo je da svojim uspjesima uvelike doprinose promociji grada. Osim toga, poručio im je da i dalje budu ustrajni te da zahvaljujući svom predanom radu budu još bolji.

Nagrađeni su brojni pojedinci s područja grada, kao i udruge i klubovi. Među nagrađenima velik je broj djece, mladih osoba, ali i umirovljenika. To su redom članovi mnogobrojnih udruga i klubova s područja grada: Maria Sanjković, Ana Sanjković, Ivana Rob, Edvin Nedeljko, Sebastijan Nedeljko, Dora Rebernik, David Pahor, Monika Jalšovec, Sonja Vršić, Anica Varga, Lara Podgorelec, Jelena Tuksar, Marijan Mutak, Tomislav Radiković, Emil Vidra, Iris Jambrešić, Marina Sanjković, Tanel Ajvaz Turk, Škola nogometa „Rudar“, Code Club Mursko Središće, Radioklub Međimurje – Mursko Središće, Matica umirovljenika Međimurske županije – Podružnica Mursko Središće, Udruga mažoretkinja Mursko Središće, Odbojkaški klub „Plavi“, Shotokan karate klub „Muraken“ te MD Jiu Jitsu BD.

(GMS)