EVO ČIME HRANITE DJECU – OD TODORIĆEVOG K PLUS MLIJEKA OKRENUTI ĆE VAM SE ŽELUDAC

Nakon brojnih glasina, ali i dokaza, o kvaliteti K-plus proizvoda, sada je svjetlo dana ugledao jedan eksperiment; jeste li ikad pokušali procijediti K-plus mlijeko? Vjerojatno niste. Šokirat će vas otkriće! Pogledajte video.

U trgovinama najbogatijeg hrvatskog poduzetnika Ivice Todorića nalaze se, kako je svima poznato, K-plus proizvodi koji su jeftiniji i povoljniji za potrošače. Već je bilo dosta govora o upitnoj kvaliteti tih proizvoda pa je svojevremeno K-plus tunjevina povučena s polica Konzuma kako je naložilo Ministarstvo poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja jer je “inicijalnom procjenom rizika utvrđeno je da proizvod predstavlja rizik za zdravlje potrošača, posebice za osobe intolerantne na histamin, djecu i trudnice te kao takav nije pogodan za konzumaciju.”

Nije to sve, redovito kruže i glasine, recimo to tako, o misterioznom porijeklu tih namirnica zbog čega fraza “Kupujmo hrvatsko”, slogan Todorićevih trgovina, pada u vodu.

 

Video pogledajte na ovom linku: http://www.dnevno.hr/zdravlje/117704-video-todoricevo-k-plus-mlijeko-evo-cime-hranite-djecu-okrenut-ce-vam-se-zeludac.html