ESN Youth Academy – za poslovne vještine koje nisi stigao/la steći tijekom fakulteta

Znaš li što dobiješ kada spojiš tvrde i meke vještine, radionice i predavanja, šest hrvatskih gradova, multikulturalnost i lokalnu sredinu? Pa …, odgovore na sva velika pitanja u životu jednog milenijalca!

Naučili su te kako se dijele polinomi i od čega se sastoji stanična membrana, no ne i kako napisati najbolji CV i inspirativno motivacijsko pismo? Kako se najbolje prezentirati na razgovoru za posao ili u životu općenito? Sve su to pitanja na koja vam Erasmus studentska mreža Hrvatska (ESN Hrvatska) daje konkretan odgovor kroz ESN Youth Academy uz obavezne praktične primjere.

ESN Youth Academy je set edukativnih predavanja ESN-a Hrvatska čiji je cilj mladima prenijeti vještine i znanja koja su volonteri ESN-a stekli i usavršili volontiranjem, radom i angažmanom u svojoj lokalnoj sredini.

“Volontiranje nije gubljenje vremena, već platforma za daljnji razvoj i učenje uz obogaćivanje zajednice u kojoj djeluješ!”

Prijavi se sljedećem LINKU

Facebook event

 Sudjelovat ćeš na setu interaktivnih radionica i predavanja baziranih na temeljnom načelu ESN-a, studenti pomažu studentima.

Broj mjesta je ograničen, stoga se obavezno prijavi putem poveznice. Točne lokacije i vrijeme održavanja bit će naknadno objavljeni. Pratite našu Facebook stranicu i objave u Facebook eventu.

TERMINI ODRŽAVANJA PO GRADOVIMA:

15.3.2019. Požega

22.3.2019. Zadar

23.3.2019. Zagreb

23.3.2019. Split

23.3.2019. Osijek

30.3.2019. Rijeka

Mi smo tu za sve ono što nisi stigao/la naučiti na fakultetu! Vidimo se!

Communication Manager

Vedrana Kovačić

[email protected]

+385989707945

Skype: pandora.warhol

ESN Croatia

Istarska 5

31 000 Osijek (Croatia)

http://www.esn.hr/