Ervin Vičević: Kad mi je supruga rekla “Ova je pjesma nešto!” krenuli smo u realizaciju spota

Još prije 5 godina došla je prvi put ideja o izradi spota za Općinu Selnica. Općina tada nije bila stabilna, ali kako to biva, sve u životu ima svoj tijek i razlog vođen Bogom i odgovor zašto baš sada. Lani je Ignac Šardi izdao svoju treću zbirku pjesama i  nakon što mi je supruga rekla: “Ova je pjesma nešto!” krenuli smo u realizaciju projekta pjesme, spota i svega drugog što će se tek dogoditi, a to je nosač zvuka s pjesmama vezanim na razne načine uz općinu. Pjesmu je uglazbio Velimir Borko, aranžirao Slavko Bregović.

Prema želji autora pjesme, Selnici se priključio Mirko Švenda Žiga, prva glazbena zvijezda Međimurja i pjesma je snimljena. Snimanje kadrova spota trajalo je cijeli dan, obišli smo cijelu općinu, 25 raznih točaka i profesionalna ekipa Toni Eterović /Ivica Ferić napravila je spot.

Hvala posebno mještanima, roditeljima , djeci, udrugama koji su strpljivo čekali dolazak ekipe jer satnicu nije bilo moguće pratiti.

Hvala  sponzorima g. Vladimiru Babiću i g. Lorandu Klemenčiću koji su izdašno pomogli ovaj projekt.

Najveća nagrada svima nama koji smo sudjelovali u izradi spota i pjesme su suze ponosa i radosti na licima mnogih i prve pozitivne reakcije.

(Načelnik Općine Selnica, Ervin Vičević)

VIDEO: SPOT ZA  PJESMU “SELNICA”