EKIPA MURAKEN GYM- a UČESTVOVALA NA OVIRATLONU U MURSKOJ SOBOTI

Zajednička ekipa Muraken Gym-a Murskog Središća i Lendave nastupila je u subotu 02.05. u Murskoj Soboti na Oviratlonu na kojem je više od 380 natjecatelja moralo proći stazu dugu 10 kilometara sa 23 prepreke postavljene na stazi. Prepreke su bili po uzoru treninga specijalnih jedinica, od puzanja ispod žice sa strujom, puzanja po blatu, skakanja preko zidova, prolaska kroz tunel, plivanja u hladnoj vodi jezera, prelaženja potoka po špagi…

Ekipa Muraken Gyma je bez većih problema završila Oviratlon na kojem je najvažnija međusobna suradnja, pomoć pripadniku tima ili nepoznatom natjecatelju, timski duh bez kojeg se ne može završiti oviratlon. Zato se na oviratlonu ne mjeri vrijeme nego prijateljstvo, timski duh i nesebična pomoć koju je ekipa Muraken Gym-a prikazala na natjecanju.

Ekipa je bila sastavljena od 11 članova iz Murskog Središća i Lendave. Sljedeći oviratlon je 04.07.2015. na Pokljuki na koji se i sprema ekipa Muraken Gym-a, te poziva sve zainteresirane kandidate na treninge u Muraken Gym da bi se što bolje pripremili za sljedeći Oviratlon.

(Jura Soldat)

unnamed (1)

unnamed (2)

unnamed (3)

unnamed (4)

unnamed (5)

unnamed (7)

unnamed (8)

unnamed