DRUŽENJE SA SPONZORIMA – U SUBOTU IZBORNA SKUPŠTINA NK RUDAR

NK Rudar ove subote 06.02.2016.godine u 17,00 sati u prostorijama nogometnog kluba na Šuderki održava svoju redovnu izbornu godišnju skupštinu. Na skupštini će biti odabrani novi organi vodstva kluba, proširiti će se IO kluba sa novim mladim članovima , a normalno podnijeti će se izvješća o dosadašnjem radu sportskom kluba što u sportskom i financijskom poslovanju. Ujedno će se članovi skupštine upoznati i sa radom ŠN Rudar . Poslije skupštine za njezine učesnike klub priprema mali domjenak. Zato pozivaju sve ljubitelje kluba da se odazovu u subotu na skupštinu da kroz zajedničko druženje i razgovore svojim savjetima i idejama pripomognu daljnjem još boljem boljitku kluba.

U subotu već po tradiciji u klubu su održali druženje sa sponzorima kluba kako bi im zahvalili na dosadašnjoj pomoći klubu , a isto tako kako bi je uz razgovor i druženje obnovili na daljnji period.Na druženju su bili predstavnici : Sobočan Interijeri , Te-pro ,Pfeifer TTI , Termoinst ,DIZ-CNC , CNC-OBNOVA , Elektromont ,Grad M. Središće ,OPG Zobić .

Spomenimo usput još da se pripreme kluba za nadolazeću polusezonu odvijaju punim intenzitetom te pod vodstvom trenera Smiljana Liklina naporno četiri puta tjedno trenira dvadesetak nogometaša. Odigrana je i jedna pripremna prijateljska utakmica sa Bratstvom iz Jurovca, Zabilježena je pobjeda od 1:5 na terenu u Jurovcu. Strijelci za Rudar bili su Levačić , Vurušić i D. Šoltić 3.

Najavimo još da će se ove nedjelje 07.07.2016.godine odigrati na igralištu na Šuderki prijateljska nogometna utakmica sa ekipom Mure iz Hlapičine u 14,30 minuta.

(tekst i foto Z. Rihtarec)

03

01