Dražen Srpak: Minersi uspješno promoviraju našu lokalnu zajednicu!

Dana 06.01.2018. održana je godišnja skupština moto kluba „MINERS MC“ iz Murskog Središća u prostorijama nekadašnje autobusne stanice. Godišnjoj skupštini je bio prisutan i gradonačelnik Murskog Središća Dražen Srpak, kojemu su članovi predstavili ostvarene ciljeve kroz 2017. godinu, troškove investicija u klupske prostorije te nabavku potrebne opreme.

Također, gradonačelnik je upoznat i sa svim ostalim aktivnostima udruge kroz 2017. godinu kao što su odvoženi kilometri, posjećeni broj moto susreta te broj zemalja diljem Europe iz kojih su došli gosti kako bi uživali u druženjima koje tri puta godišnje organiziraju članovi moto kluba. Predstavljeni su financijski planovi za 2018. godinu te planirana daljnja ulaganja u opremanje klupskih prostorija te privođenje svrsishodnoj funkciji ponekih prostorija poput kuhinje i prijeko potrebnog toaleta.

Gradonačelnik je u svojem obraćanju prisutnima podržao i pohvalio iskrenost, ulaganja, trud, zalaganje te doprinos lokalnoj zajednici koji članovi moto kluba promoviraju svojim djelovanjem. Gradonačelnik je izrazio da se nada daljnjoj dobroj i uspješnoj suradnji sa Gradom s ciljem promocije kulturne, socijalne i povijesne baština grada Mursko Središće te okolnih mjesta u sastavu Općine, što su podržali svi članovi MINERS MC.

(GMS)