Donacija udruge Veliko srce malom srcu EKG uređaja Domu zdravlja Mursko Središće

Prije par godina Grad Mursko Središće je sa udrugom Veliko srce malom srcu koja skrbi za djecu sa urođenim srčanim manama i pomaže im kod organizacije liječenja i ostalih potreba koje s tim nastaju, na inicijativu udomiteljice Marine Hoblaj u Centru za kulturu organizirao humanitarni događaj.

Tom prilikom uspostavljena je odlična suradnja grada i udruge Veliko srce malom srcu te je gradonačelnik Dražen Srpak sa voditeljicom međimurske podružnice, gospođom Gordanom Prebeg i nakon toga surađivao i nazočio jednom događaju u Zagrebu. Udruga Veliko srce malom srcu u ovim blagdanskim danima nije zaboravila na dobru suradnju te je putem svojih donatorskih kanala odlučila darovati jedan EKG uređaj, a gradonačelnik je zamoljeni da taj uređaj preda Domu zdravlja Mursko Središće.

Obzirom što drugo dvoje liječnika već otprije ima spomenuti uređaj, uređaj je predani ordinaciji doktorice Mirjane Markobašić koja zahvaljuje udruzi Veliko srce malom srcu na donaciji koja će zasigurno unaprijediti skrb za njene pacijente. Gradonačelnik pak zahvaljuje predsjedniku udruge Veliko srce malom srcu, doktoru Draženu Belini, kardiokirurgu, potpredsjednici udruge Barbari Brzaj, te voditeljici međimurske podružnice gospođi Gordani Prebeg sa željom da se suradnja grada i udruge nastavi kako bi se potrebitoj djeci i roditeljima olakšalo liječenje i ozdravljenje.

(GMS)