DOKTORICI MARINI GRABAR BRANILOVIĆ IZ ŠTRUKOVCA TAKOĐER NOVČANA NAGRADA

Poštovani!

Htjela bih samo priupitati kako to da nisam navedena kao dobitnica nagrade za postignut doktorat. Vidim da ste objavili da je dr. sc. Matija Varga dobio nagradu Grada. Međutim, i meni, koja sam doktorirala prošle godine, donijeta je odluka o istoj. Ili je u međuvremenu došlo do nekakvih promjena? S obzirom da imate uvid i zasigurno provjeravate sve informacije, molila bih Vas da isto provjerite. Inače sam iz Štrukovca i doktorirala sam prošle godine u Zagrebu na PMF-u na Fizici, a doktorat je izrađen na Institutu Ruđer Bošković, gdje još uvijek radim i putujem svaki dan na posao u Zagreb.

Srdačno i najljepša hvala,
Marina Grabar Branilović

 

Na 66. sjednici stručnog kolegija gradonačelnika Murskog Središća koja je održana 10.11.2014. godine donijeta je sljedeća odluka koju je Muralist objavio istog dana.

 Grabar Vera, Štrukovec 126 – odobrava se zamolba za dodjelu jednokratne novčane nagrade darovitim studentima, za kćer Marinu Grabar Branilović, koja je stekla zvanje doktorica znanosti iz znanstvenog područja prirodnih znanosti – polje fizika, PMF Zagreb, te će se tijekom 2015. godine isplatiti jednokratna novčana nagrada u iznosu od 2.000,00 kn.

 

Informaciju smo objavili u sklopu svih ostalih zaključaka, a ne posebno, pa se zbog toga ispričavamo doktorici Marini Grabar Branilović.

Sve zaključke spomenute sjednice možete pogledati na ovom linku: http://muralist.hr/?s=66.+kolegij

Prema riječima gradonačelnika Dražena Srpaka nagrade će se isplati ove godine, a biti će unesene u rebalans gradskog proračuna. (rt)