DJEVOJČICA POSJETILA SVOJE SPASITELJE PA IM ZAHVALILA PUSAMA I VESELJEM!

Mala dvogodišnja djevojčica u srijedu 14. lipnja slučajno i nesretno upala je u septičku jamu. Sve to dogodilo se u Murskom Središću , a završilo sretno zahvaljujući prije svega  izvrsnoj funkcionalnosti, obučenosti i stručnosti službi koje su i predviđene da interveniraju u ovakvim pogubnim okolnostima.

Njima se jučer zahvalio gradonačelnik Dražen Srpak, a danas nam je rekao da će DVD Mursko Središće, ispostavu hitne medicine u Murskom Središću i policijsku postaju Mursko Središće, čiji su pripadnici sudjelovali u spašavanju djevojčice, posebno istaknuti i predložiti za Nagradu grada koja se svake godine uručuje građanima, ali i raznim društvenim organizacijama i službama koje su svojom radom i djelovanjem od javnog značaja to zaslužile.

Načelnik policijske postaje Mursko Središće Miljenko Vrbanec također nam je rekao da će dvojicu policajaca koji su sudjelovali u ovoj spasilačkoj akciji, a to su Predrag Novak i Josip Munđar, predložiti za policajce mjeseca.

Danas je mala dvogodišnja curica u pratnji svojih roditelja posjetila u Vatrogasnom domu sve njih te im zahvalila onako kako to čine djeca, smjehom, veseljem i pusikama. Roditelji su se svima također najljepše zahvalili , a naročito su sretni što je njihova kćerkica dobro i što je sve prošlo bez ikakvih loših posljedica.

Ovom lijepom i sretnom događaju prisustvovao je načelnik PP M. Središće Miljenko Vrbanec i gradonačelnik Dražen Srpak koji je sve okupljene počastio picama i sokovima.

(R. Tomanić, foto A. Jurak)

uvodna

02

03