DJEČJI ZBOR I MINISTRANTI ŽUPE M. SREDIŠĆE U TOPLICAMA SV. MARTIN

Tradicionalno druženje Dječjeg zbora „Dođi, slijedi me“ i ministranata župe Marije Kraljice i Svetog Ladislava Mursko Središće

 

U četvrtak 1.09.2016. u 14h, autobusom smo krenuli u TOPLICE SVETI MARTIN. Sada već tradicionalno druženje na bazenima malih pjevača koje smo obogatili raznim igrama u vodi uz odlične animatore i nagrade. Eva je bila najbolja pa je tako osvojila prigodnu nagradu. Naš predobar nebeski Prijatelj koji je bio sa nama, pobrinuo se da nam vrijeme bude toplo i sunčano , pa smo pošteno iskoristili sve čari vanjskog kupališta.

01

Uz poštene aktivnosti smo se umorili i okrijepili na terasi sa pizzama i sokovima uz društvo naše Maje, koja je još nedavno bila dio našeg zbora. Ovom prilikom se zahvaljujemo našem župniku Tomislavu Antekoloviću koji je u potpunosti financijski omogućio ovo druženje, g. Borisu Jambrošiću sa kojim jako dobro surađujemo pa je tako i on nagradio male pjevače svojim prijevozom, te našim prijateljima u toplicama koji su dogovorili i odobrili popuste na ulaznice, hranu i piće.

02

Draga djeco i dragi roditelji ovim vas putem pozivamo da nam se pridružite u našem pjevanju, kreativnim radionicama, i ono najvažnije u slavljenu našeg Spasitelja Isusa Krista.

(Janja Kontrec)