Djeca su ukras Grada Rudara

U sklopu ovogodišnje manifestacije Ljeto uz Muru U Murskom Središću organiziran je i Ljetni paviljon mašte na Šetnici svete Barbare. Društvo naša djeca grada Mursko Središće kao organizator, a Grad Mursko Središće kao pokrovitelj veselog druženja uz oslikavanje lica, balončiće od sapunice i Disco fun time uz dječje koktele.

Za odličnu jučerašnju atmosferu zaslužna su upravo djeca. Uz smijeh, ples i zajedničko druženje održana je prva od radionica koje nas očekuju na Šetnici svete Barbare.

Dok su mališani plesali na Šetnici, na sportskim terenima školske Sportske dvorane održan je i uvodni sat Kampa rolanja. Odlična atmosfera uz najviše prijavljene djece do sada, dokaz je da važnost sporta, vježbe i zdravlja prepoznaju roditelji, ali i Grad Mursko Središće koji uz Udrugu Serjojnske mame i bebe sufinancira i ovaj projekt.

I za kraj dječjeg ponedjeljka u našem Gradu održana je Ljetna svečana priredba i podjela diploma Udruge Serjojnske mame i bebe u Centru za kulturu Rudar, također u suradnji s Gradom Mursko Središće. Na svečanosti su mlade plesačice predstavile rezultate svoga rada kroz godinu. Podršku su im pružile i Mažoretkinje Grada Mursko Središće.

Vesela lica djece, zabavna atmosfera na svim jučerašnjim sadržajima uvod su u dječje aktivnosti koje će se održavati cijeli tjedan na Šetnici svete Barbare i sportskim terenima Školske sportske dvorane.

GMS