DANI GRADA – SUBOTNJE VELIKO FINALE UZ MASTERCHEF, SAJAM CVIJEĆA, KEREKESH TEATAR…

U subotu 21. svibnja održati će se veliko finale ovogodišnje proslave Dana Grada Mursko Središće. Nakon desetodnevnih raznolikih sadržaja sada slijedi grandiozni finiš pojačan programom koji se zbog kiše nije odvijao prošle subote.

Građani i gosti tako će čitavu subotu moći uživati u zaista spektakularnim događajima koji će započeti u 9 sati panoramskom vožnjom oldtimer autobusom koja će se odvijati do 17 sati. U 11 sati slijedi ono što građani najviše očekuju, a to je takmičenje mjesnih odbora u sastavu Grada pod nazivom „ Što smo, kaj smo i kak kuhamo?“ Ovaj masterchef natjecateljskog je karaktera pa će stručni žiri proglasiti pobjednika, a jelo iz lonaca podijeliti će se svim prisutnima pa će i oni moći dati svoj neslužbeni sud. Podsjetimo da naslov prošlogodišnjeg pobjednika brani MO Mursko Središće.

IMG_7004

Sajam cvijeća odvijati će se paralelno, početi će također u 11 sati i na njemu će se podijeliti nagrade za najuređeniju okućnicu i najuređeniji balkon. Ribiči se već tradicionalno takmiče na Kupu Grada, ekipnom natjecanju u lovu ribe udicom na plovak koje će se održati na ribnjaku Selnica. Početak je zakazan za 15 sati.

Šlag na kraju ovogodišnje proslave svakako će biti predstava Kerekesh teatra koja će se održati  u Centru za kulturu. Urnebesna komedija „Ljubaf“ početi će u 20 sati.

Dakle, dragi slavljenici, subotu rezervirajte za svoj Grad, jer cjelodnevni program namijenjen je prvenstveno Vama!

(R. Tomanić)

unnamed23

IMG_6821

IMG_6807 (1)

IMG_6814

IMG_6821 (1)

IMG_6824

IMG_6825

IMG_6826

IMG_6829