COO Čakovec obilježava Međunarodni dan osoba s invaliditetom izborom za „Supertalent škole“

Obilježavanje Međunarodnog dana osoba s invaliditetom, koji će Centar za odgoj i obrazovanje Čakovec obilježiti u Hotelu Park u Čakovcu održati će se u ponedjeljak 3. prosinca 2018. godine, s početkom u 10,15 sati.

COO Čakovec će Međunarodni dan osoba s invaliditetom proslaviti Izborom za „Supertalent škole“, prilikom kojeg će polaznici Centra predstaviti svoje glumačke, plesne, pjevačke i druge sposobnosti.

Centar za odgoj i obrazovanje već niz godina obilježava Međunarodni dan osoba s invaliditetom u suradnji s lokalnim poslovnim sektorom i jedinicama lokalne samouprave. Prošlogodišnji donatori: AC Jesenović d.o.o., Agromeđimurje d.d., Alias d.o.o., Arcus d.o.o., Bernarda d.o.o., Centrometal d.o.o., Cimerman software d.o.o., Čakovečki mlinovi d.d., Didakta Advance d.o.o., Đurkin d.o.o., Javni bilježnik Jasenka Crnčec, Ljekarna Mirjana Kovač i Marija Drakulić Čakovec, Promming d.o.o., Sobočan interijeri d.o.o., Grad Mursko Središće, Grad Prelog, Općina Belica, Općina Donja Dubrava, Općina Selnica, Općina Strahoninec, Općina Sveti Juraj na Bregu

ravnateljica Centra

Dragica Benčik