CLUB CULT – PROSLAVA DJEČJIH ROĐENDANA, DOČEK NOVE GODINE, ZAVRŠNE FEŠTE…

Caffe bar i noćni klub  “Cult”  Mursko Središće , Frankopanska  već duže vrijeme  prepoznat je u samom mjestu i okolici po odličnoj ponudi  toplih i hladnih napitaka , a ono što ga posebno ističe iznad svih njemu sličnih lokala svakako je glazba. U njemu često gostuju veoma zvučna imena domaće i inozemne glazbene scene.

cult 2

cult 3

cult 4

Dobra svirka i bogata ponuda je ono što će vas uvijek oduševiti u njihovoj ponudi. Baš zbog toga odlučili su proširiti svoj asortiman usluga na one koje nisu tako česte u drugim lokalima. Tako vam od sada nude proslavu rođendana za najmlađe u prostorijama koje su  prilagođene samo za njihov uzrast , a odvojene od prostora za odrasle.

 

Kako se oni stariji ne bi osjećali zakinuti  i za njih su uvijek spremni ponuditi dobru proslavu rođendana , momačkih i djevojačkih fešti , završnih  zabava u firmama kao i sve vrste zabava po dogovoru.

cult 5

cult 6

Za ove nadolazeće blagdane stalno vam stoje na usluzi, a pobrinuli su se i za spektakularni doček Nove 2015. Godine u ugodnim prostorima kluba uz  glazbeni nastup dvojca Marie Negre i DJ/MC Darusa Despota.

 

Ulaz na sam doček je besplatan dok se za rezervaciju stolova možete obratiti u sam club ili informacije možete dobiti na mob. 098 284299.

Kako smo uspjeli saznati  u bliskoj budućnosti “Cult” priprema neka nova iznenađenja za svoje posjetioce , ali o tome ćemo vas uskoro izvijestiti.

(sponzorirani članak, Z. Rihtarec, foto Tin Tomanić)

cult 7

cult 8

cult 9

cult 10

cult 11

cult 12

cult 13

cult 14