Čeka nas surova budućnost! Slijede velika poskupljenja, nestašice i glad!

Rusija je NAJVEĆI proizvođač žita na svijetu, Ukrajina je četvrta po redu. U drugoj po redu Americi i u trećoj po redu Kanadi, zbog “prosvjeda” vozača kamiona je puno toga u blokadi.

Proizvodnja hrane dvije godine ionako sustavno stagnira (a farmeri dobivaju poticaje od “duboke države” ako UNIŠTE ono što proizvedu).

Uvodeći “sankcije” Rusiji, oligarhija zapravo definitivno i ubrzano osuđuje veliki dio zapadne populacije na – glad. To im je u agendi velikoga preustroja (“great reset”-a).

Koja agenda predviđa značajnu depopulaciju, uz ostalo. A ti “ostali” ciljevi su totalni nadzor preostale populacije i prisvajanje svih preostalih resursa (putem ubrzanoga osiromašivanja i propadanja najvećega dijela populacije i čitavih država).

Osim žita, u idućim mjesecima i godinama slijede i nestašice energenata (goriva, plina, struje).

A i to im je u agendi velikoga preustroja.

Rusija preusmjerava izvoz (žita, nafte, plina…) u Kinu, inače saveznicu oligarhije (tamošnja partijska vrhuška je “slizana” s oligarhijom, odnosno “dubokom državom”).

U Rusiji je sada oko 80 % populacije siromašno i samo je oko 15 % tzv. srednji sloj. Njima “sankcije” ništa bitno NE mijenjaju. U Ukrajini je još i gore, a rat samo ubrzava posvemašnje siromašenje.

Uz to, izbjegli na tzv. zapad (u prvih 12 dana već oko milijun i 750 tisuća, što bi u idućim tjednima i mjesecima moglo narasti do 10 i više milijuna izbjeglih) postaju vrlo jeftina radna snaga. A i na tzv. “zapadu” traje proces ubrzanoga siromašenja tzv. srednje klase i njeno propadanje.

TKO dobiva u ovim zbivanjima? Oligarhija. Kao i u “pandemiji”.

Tko gubi? Svi tzv. obični ljudi. Samo čudo može preokrenuti ovaj tijek zbivanja.

A čuda se … događaju.

(m, foto: ilustracija)