Čakovečki advent potučen do nogu

Završio je 3. izbor najljepšeg adventa u organizaciji portala gradonačelnik.hr na kojem su građani odlučili titulu dodijeliti Adventu u Varaždinu sa 7074 lajkova. Advent u Varaždinu od prvog je dana izbora bio apsolutni hit ovogodišnjeg izbora pa su to uvidjeli i sami posjetitelji koji su ga svakodnevno posjećivali. Ujedno je ostvario i rekordni doseg – slike koju je kroz izbor vidjelo 111.110 FB korisnika, piše portal sjeverozapad.info

Što se pak tiče adventa u Čakovcu kojeg nema nigdje na popisu svih pristiglih natjecatelja odviše je trošiti riječi jer direktor TZ Čakovca Horvat nikako da shvati da nije dorastao poslovima koji iziskuju inovativnost prilikom organizacije svih događanja tijekom cijele godine.

Varaždincima kapa do poda na zasluženoj pobjedi, a Čakovčancima primjer kako do kopiraju uspješne advente kad već sami ne znaju osmisliti svoj koji bi privukao posjetitelje. Dva svjetlosna reflektora u gradu koji osvjetljavaju crkvu i gradsku vijećnicu dokaz je koliko je advent promašen u svim segmentima organizacije.

Viktorija Novak, sjeverozapad.info