ČAK 1000 ZARAŽENIH Techno festival pretvorio se u veliko žarište. Svi posjetitelji su bili cijepljeni ili su imali negativan test

Mnogobrojni ljubitelji techno i house glazbe sudjelovali su na Verknipt festival u Utrechtu, koji se održao između 3. i 5. srpnja, no dugoočekivani masovni glazbeni događaj pretvorio su u novo žarište koronavirusa. Posjetitelji su za ulazak na manifestaciju morali pružiti potvrdu o cijepljenju, preboljenom covidu ili negativni test, piše Spiegel.

Desetak dana kasnije stižu vijesti kako se unatoč poduzetim mjerama opreza gotovo tisuću posjetitelja festivala zarazilo koronavirusom, a taj broj mogao bi i rasti. O tome je izvijestilo nekoliko nizozemskih medija poput ‘Het Parool’ i ‘AD’. Riječ je o oko 5 posto od ukupnog broja posjetitelja dvodnevnog događaja.

Glasnogovornica nizozemskog zdravstvenog zavoda Lydia van der Meer izjavila je da bi broj zaraženih mogao rasti u idućim danima.

Na osnovu ovog članka objavljenog u Jutarnjem listu donosimo neke komentare s Facebook stranice Ivana Vilibora Sinčića.

Jane Horvath

Dokaz da je cjepivo prazna priča i da nikog ne štiti. Sve je laž. Nekako imam osjećaj da je lakše zaraziti se od cijepljenih nego od ne cijepljenih, jer su cijepljeni kroz cjepivo dobili segmente virusa

Jane Horvath ja sam istog mišljenja, a i pokazuje se iz dana u dan, ništa se više ne može sakriti. Ali isto nisam čula niti od jednog novinara da je postavio pitanje, kako to da se najprocjepljenije zemlje opet zatvaraju i da cijepljeni opet šire virus.

Lucija Miletic

Ovi su se cijepili (link). Zašto su dobili virus?

https://www.jutarnji.hr/…/techno-festival-pretvorio-se…

Ivana Ljubić

Ne trebate uopće sumnjati u to da cijepljeni šire zarazu (bilo kakvu), jer kome je igla šta dobro donijela?

Samo se nadam ako jednog dana mi “teoretičari zavjere” pobijedimo u ovom sociološko-psihološko-biološko-ekonomsko-klimatskom ratu da nikome više neće pasti na pamet da cijepi svoje dijete i sebe ikakvim cjepivom.

Jane Horvath Na uputstvima cjepiva lipo piše da ne spriječava zarazu. Ne piše da cijepljeni sve više umiru.

Jasenko Sogoljevic

Ja kao neinteligentni smatram da je to logicno – vecina necijepljenih je imalo dodira sa virusom (zivili su, radili, kretali se) te je njihov imunitet (prirodni) se izborio s virusom. Takođe kao neinteligentni, misljenja sam da ce cijepljeni imati vise problema sa novim mutacijama virusa u odnosu na necijepljene…

Jasenko Sogoljevic upravo tako, jedan je znanstvenik upozorio da treba prestati s brzim masovnim cijepljenjem jer upravo tako virus najbrže mutira i postaje još opasniji.

Leo Zaracrorott Lerga

Ovi traže dozvolu za 3 dozu i sad ide pumpanje, a kud češ bolje nego tulum mladih. Sad če reči mladi umiru i prenose zarazu.

Valentina Pleše

Jel nije pametnome dosta. Sta mi koji nismo zaradili nista u 2 god skoro pridrzavajuci se svih mjera i odgovornosti pa da nas tjeraju i primoravaju na cijepljenje cijepivom o kojem pojma nemaju.

Maria Magdalena Mararama

Hoće li sad i cijepljenima zabraniti sve aktivnosti?! Hmmm, pravi razlog i uvjet za što brže uvođenje Novog svjetskog poretka tj. SVIMA ODUZET SLOBODU OSIM PODMIĆENE “ELITE” i NJIHOVIH VLADARA !!!!

Davor Popović

Ma nemoguće. A ja mislio da cijepivo štiti! Pa tako nam svaki dan po 100x na televiziji i drugim medijima govore iz stožera i razne poruke “stručnjaka”.

Stevo Glavica

Eto dokaza za pendrek stožer, da rekli su bez potvrde o cjepljenju nema na koncerte,utakmice i druga događanja gdje su veća javna okupljanja, što će sada slagati pendrek stožer baš me zanima, eto vam cjepiva i cjepljenja, politička bolest nazvana korona u cijelom svjietu kako je gsp. Kolakušić rekao korumpirani političari su uz korumpirane medije proglasili koronu, eto neki dan Đikić 60 miliona kuna dobio već je proglasio neki novi virus opasniji od ovoga kreće u jesen, ona naočarka markotička priprema nova mjesta na grobljima više ne znaš tko što priprema,čime prijete majko mila