CAFFE BAR PICASSO – OPET BILJAR U MURSKOM SREDIŠĆU

Caffe bar “Picasso” M.Središće  kartaški raj za belaše oplemenio je od ovog vikenda svoje prostore novim sadržajem  –  biljarom.  Inače biljar je do ne tako davno u M.Središću bio veoma popularna igra i nalazio se u skoro svakom  ugostiteljskom objektu u . Ne znamo iz kojih razloga on je polako istiskivan iz tih prostora pa su ljubitelji ove lijepe i zanimljive igre morali potražiti ovu vrstu razonode u drugim mjestima.

 

. Koliko je nama poznato jedino mjesto gdje u Središću možete uz mirnu glazbu i razna bezalkoholna i alkoholna pića mirno odigrati partiju biljara upravo je Picasso.  Isprva su standardni kartaši bele malo mrko gledali na taj novi sadržaj u njihovoj neprikosnovenoj igraonici , ali su zatim upravo oni bili prvi igrači koji su pokrenuli igru.  Dijana i Nenad Podkrajac  vlasnici lokalauvjereni su da će oba ta sadržaja i igrači bez problema  naći zajedničke užitke  u istom prostoru.

 

Ovaj vikend u dane Svih Svetih u Picassu su odlučili nagraditi svoje vjerne goste nižim cijenama pa će tako ovaj VIKEND PARTY imati veoma atraktivne cijene :

 

0, 2   BAMBUS  6 , 00  kuna

0, 3   BAMBUS  8 , 00  kuna

PELIN- SENSATION   7 , 00 kuna.

 

Svakako će svima onima koji se odluče posjetiti Picasso u ove blagdanske dane, vrijeme proći ugodno  uz lijepu zabavu i druženje.

 

                                                                            (tekst i foto Z. Rihtarec)