BRANITELJI U MRAKU – VEČERNJIM ROŠTILJEM ZAPOČELI PRIPREME ZA ŽUPANIJSKO NATJECANJE

Udruga dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Mursko Središće nastavlja sa svojim aktivnostima kojih je sve više. Nakon konsolidiranja ogranka, uređenja vlastitih prostorija dobivenih od Grada i uspješne godišnje skupštine aktivno odrađuju svoj plan rada za 2014. godinu. Tako su prošli mjesec učestvovali na 15. ribičkom natjecanju branitelja Međimurske županije koje je održano u Ivanovcu gdje je Darko Oreški osvojio treće mjesto.

 Na jučerašnjem večernjem roštilju održan je pripremni sastanak za 20. Sportske igre dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Međimurske županije koje će ove godine biti u Mihovljanu. Branitelji će se natjecati u više disciplina (kuglanje, šah, boćanje, streljaštvo, mali nogomet, stolni tenis, potezanje konopca, električni pikado i kartanje bele), a od samog plasmana važnije je zajedničko druženje i uživanje u lijepoj atmosferi koja uvijek prati takva takmičenja.

Našim dečkima želimo puno uspjeha iako je za njih uspjeh samo učestvovanje nakon niza godina stagnacije i zanemarivanja rada u ogranku.

 

                                                                (R. Tomanić, foto Anđelko Jurak)