Branitelji iz Međimurja liječeni od PTSP-a u suradnji s Crvenim križom podijelili kućne potrepštine za 107 hrvatskih branitelja

Udruga hrvatskih branitelja Domovinskog rata liječenih od PTSP-a Međimurske županije u suradnji sa Gradskim društvom Crvenog križa Čakovec, tijekom mjeseca kolovoza  2021.godine podijelili su  pakete kućnih potrepština 107 hrvatskim braniteljima  i članovima njihovih obitelji. Pakete su primili svi oni koji su zadovoljili stroge kriterije i pravila za dobivanje istih. Podjela paketa se odvijala u suradnji sa  Udrugom dragovoljaca i veterana domovinskog rata Podružnica Međimurske županije i  Udrugom  veterana 54. samostalne bojne HV Goričan . Paketi su  osigurani iz sredstava  Europske Unije, Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike i Fonda europske pomoći za socijalno ugrožene.

Članovi Udruge su  u proteklih mjesec dana bila na raspolaganju GD Crvenog križa Čakovec i sudjelovali u podjeli paketa po naseljima  čitavog Međimurja,  te je tom prilikom podijeljeno nekoliko tisuća paketa.

Tekst i foto S.Novak

Predsjednik

Slobodan Novak