BRANITELJI I VATROGASCI U FOTO-FINIŠU ZA LJETO UZ MURU !

Kako se približava stvarni početak manifestacije “Ljeto uz Muru” tako se provode i zadnje pripreme da bi program mogao ići predviđenim tijekom.

Branitelji predvođeni Mladenom Kontrecom marljivo rade na uređivanju novih prostorija koje će se svečano otvoriti na Dan Domovinske Zahvalnosti 05.08.2013. Kamera našeg fotoreportera Tina Tomanića zatekla ih je u bojanju drvenarije, uređivanju stuba i popravku fasade. Radovi će biti na vrijeme dovršeni, a prostorije spremne za okupljanje i aktivnosti, pa će udruga samim time dobiti na kvaliteti i sadržaju, što je u posljednje vrijeme nedostajalo.

S druge strane, nakon što je otkopana gradska lučica, središćanski i peklenički vatrogasci prionuli su njenom pranju pri kojem su dobro zagrijali svoje šmrkove pa će 4. Murska alka startati kako je i predviđeno, u subotu 03.08.2013.

Pošto ni jedno pranje ne može bez žena jer nekog reda treba biti, pripadnice ljepšeg dijela vatrogasne postrojbe, Marina Orehovec, Tanja Smolković i Manuela Turk, uveliko su doprinjele da lučica postane čista i uredna !

Svaka čast na angažmanu i volji da se pomogne u bilo kakvoj situaciji !