BESPLATNA PROVJERA ZDRAVLJA NA „AUTOBUSNOJ“

Već jedno duže vrijeme Udruga dijabetičara Mursko Središće zajedno sa Domom zdravlja Čakovec/Ambulanta M.Središće/  provode akcije mjerenja krvnog tlaka , šećera , masnoće , triglicerida.

 

Svaki prvi utorak u mjesecu u prostorijama TZ na Autobusnoj stanici u vremenu od 08,00 -10,00 sati možete naći predsjednika Udruge Stanislava Stojka i Jelenu Flac  patronažnu sestru u Ambulanti M. Središće kako provode mjerenja za sve građane  koji žele kontrolirati svoje zdravlje. Prema riječima sestre Jelene na mjerenja se u prosjeku javlja oko tridesetak građana, a njihova želja je da se ih u buduće javlja još više.

Kontrola je besplatna, može se samo dati dobrovoljni prilog za kupovinu medicinskog potrošnog materijala potrebnog za mjerenja. Moramo istaknuti da i Grad također sudjeluje u ovoj akciji jer besplatno daje prostorije , a i pomaže u nabavci potrebnog medicinskog materijala.

Kako se  iskazala potreba da se akcija provede i izvan M. Središća tako će se idući mjesec 06.10.2015.godine mjerenja održati u Štrukovcu u Društvenom domu u vremenu od 8,00 – 10,00 sati.

(tekst i foto Z. Rihtarec)

unnamed (2)

unnamed (1)

unnamed (4)

unnamed (8)

unnamed (10)

unnamed (11)

unnamed (12)

unnamed (13)

unnamed

unnamed (5)

unnamed (7)

unnamed (6)