BEACH BAR “TRSKA” – ZA ZIMU SPREMNI

Beach bar “Trska” nalazi se na najatraktivnoj lokaciji uz samu rijeku Muru, na šetnici uz lučicu u Murskom Središću. Otvoren je 12.04.2014. godine. Objekt je  kvalitetno izgrađen od prirodnih materijala tj. od drva, prekriven je trskom (trstikom) i upada u oko svakom putniku koji ulazi u Hrvatsku prelaskom cestovnog mosta.

 

 Vlasnik Zoran Zadravec iz Murskog Središća time je dodatno obogatio već raznoliku ugostiteljsku ponudu u našem gradu. “Trska” odnedavno radi svakodnevno jer je terasa zatvorena i grijana stropnim infracrvenim električnim grijalicama, te u bogatoj ugostiteljskoj ponudi možete uživati tijekom cijele godine, bez obzira na sunce, kišu, snijeg ili hladnoću.

 

 Ponekad samo poplava malo ometa idilični ugođaj… Pogled na rijeku Muru iz kafića na samoj Muri zanimljiv je i jedinstven kroz sva godišnja doba, a možete uživati u odličnoj kavi, kvalitetnom vinu i vrhunskoj ponudi koktela koje sprema ljubazno osoblje.

 Zoran Zadravec je 05.09.2014. otvorio i caffe bar “Eden” u Murskom Središću (Frankopanska 49). U „Edenu“ vas također čeka kvalitetna ugostiteljska ponuda, možete se zabaviti uz stolni tenis i pikado, te ste i tamo dobrodošli gosti.

 

 

-sponzorirani članak- (Bojan Bračko Bidjo, foto Tin Tomanić)