AUTO VAM JE OŠTEĆEN U TUČI? VLASNICI SE UDRUŽUJU RADI JEFTINIJEG POPRAVKA – JAVITE SE I VI

Dosad neviđena tuča veličine jajeta koja je prošle srijede padala u Murskom Središću uništila je vrtove, voćnjake, usjeve, krovove kuća, a štetu je izazvala i na brojnim automobilima koji su bili na otvorenom prostoru. Kako većina njih nema kasko osiguranje koje bi pokrilo štetu, vlasnici su se odlučili organizirati, udružiti i zajedničkim snagama jeftinije popraviti svoje automobile.

Dražen Mikolaj iz Murskog Središća pokrenuo je u svezi s tim akciju koja bi omogućila svim vlasnicima oštećenih vozila da ih poprave brzo i učinkovito, a uz mnogo povoljnije cijene nego da svaki vlasnik to popravlja pojedinačno. Radi se o sljedećem. U Mursko Središće došli bi ovaj tjedan djelatnici jedne firme iz Zagreba koja je specijalizirana za takve poslove te bi sanirali oštećenja na automobilima.

Kako se radi o većem broju vozila i cijena popravka bila bi puno manja. Za radove na autima osigurana je garaža. Na vama je samo da nazovete Dražena na broj mobitela 098 682 004 , prijavite se , a on će vam dati detaljnije informacije.

Dakle, ako želite da vaš limeni ljubimac opet izgleda kao i prije tuče imate mogućnost puno jeftinijeg popravka pa se zato javite i provjerite sve detalje. Danas bi na sjednici stručnog kolegija gradonačelnika Grada Murskog Središća trebalo bito govora o štetama i najvjerojatnije će se proglasiti elementarna nepogoda. O pogodnostima što to donosi izvijestiti ćemo vas tijekom dana. (rt)

11728317_790161537748346_1281442635_o