AUDIO Arna Šebalj u ime naroda naspram sluganske vlasti poznatije pod imenom MVP i menađera korporacije RH&company!

Postoji li mogućnost da nam se obratite mejlom? Dragi moji koliko puta smo to čuli u ova dva dana? Zašto? Jer je teško suočiti se s istinom, jer istina je ogledalo koje ti točno pokaže tko si bez ušminkavanja. E, zato bi oni rađe mejlom. Mejl možeš zanemariti, obrisati, ne moraš ga ni  pročitati, a kamoli odgovoriti. Mejl je sugovornik kojeg ne moraš gledati u oči dok pišeš odgovor jer neće zapaziti da se još uvijek možeš zacrvenjeti dok lažeš.

Taman se Arna izborila da iznese problem, a problem je da MVP ucijenjuje svoje djelatnike te od njih traži ako se ne cijepe, da sami daju otkaz! Poslije upute za mejl, sljedi…nećete pogoditi, uputa na glasnogovornika. Neda se Arna ni tada smesti: “S glasnogovornicima je priča gotova, piskaranje je gotovo!Mi moramo raditi! A raditi moramo da se vi svi zajedno u državi bojite nas, a ne ja i građani vas! Kako vam nije žao da ubijate vlastiti narod?“

Da vas ne ostavim u nedoumici i neznanju citirat ću Danijela G: “Vjeruj struci. Samo pitanje je kojoj struci. Onih 50% u Zadarskoj općoj bolnici koji se ne žele cijepiti ili onoj političkoj struci u vidu Capaka, Beroša, Markotić?

Jasminka Podvez

AUDIO ZAPIS RAZGOVORA