Aquila fitness centar Čakovec proslavio svoju prvu godinu rada – sve na jednom mjestu uz održavanje zadovoljstva članova

Aquila fitness centar 22. i 23.9. proslavio svoju prvu godinu rada. Posjetitelji su mogli dva dana besplatnog treniranja u teretani, isprobati grupne treninge i sudjelovati na radionicama.

Aquila fitness centar prostire se na 1400m2 te ima sve na jednom mjestu. Teretanu, dvoranu za grupne programe, wellness, Aquila bar sa zdravim pićima kao što su smoothiei i proteinski shakeovi. Specifični su po provođenju funkcionalnog treninga te ponudi treninga samo za žene. Uz funkcionalne treninge provode i kineziterapiju. Cilj je postići optimalnu rehabilitaciju poslije operativnog zahvata, povrede ili bolesti, što znači omogućiti čovjeku normalno funkcioniranje u svakodnevnim aktivnostima. Pretežno sjedite? Bole Vas vratna i lumbalna kralježnica? Dođite na PILATES/CORE FIT kako bi ojačali mišiće i time rasteretili kralježnicu.

Kako je ovo multitematski centar, prisutna je i igraonica za djecu kako bi roditelji mogli nesmetano odraditi svoj trening dok se djeca zabavljaju sa svojim prijateljima i obrnuto.

Želiš li postati član Aquila fitness centra, pozivaju Vas da dođeš u fitness na besplatni probni trening. Besplatni probni treninzi ne obavezuju vas na upis u fitness, a svaki ih pojedinac može iskoristiti jednom. Nakon besplatnih probnih treninga, ukoliko želite, možete postati redoviti članovi Aquila fitness centra. Dođi i postani dio Aquila tima. Sve ostale informacije potražite na našoj facebook stranici i službenoj stranici http://aquila-fitness.com/

(m, foto Tin Tomanić)