2. FESTIVAL MEĐIMURSKIH SLASTICA „BAKINI KOLAČI“ U M. SREDIŠĆU

S obzirom da festival ima i natjecateljski karakter te je lanjski pobjednički kolač spravljen po tradicionalnoj recepturi došao iz Murskog Središća „Bakini kolači“ će ove godine biti održani u tom gradu, 17. rujna 2016. godine. Zamolili bismo Vas stoga da date podršku ovoj atraktivnoj priredbi – kroz sponzorstvo ili donaciju kako bismo u pripremnim poslovima bili što uspješniji.

bk-2

Započeli smo pripremne radnje za održavanje festivala i motivaciju po općinama i gradovima, točnije udrugama građana koje su izravno zainteresirane za sudjelovanje na Festivalu međimurskih slastica. Usudimo se prognozirati da će odaziv biti još veći nego prošle godine, iako smo i prvom izvedbom bili vrlo zadovoljni. S Gradom Mursko Središće smo postigli dogovor oko najvažnijih pojedinosti i ovog trenutka nastavljamo razradu predradnji, također zahvalni na podršci koju s adrese Grada dobivamo od prvog trenutka.

DSCN2003

Ukoliko smatrate da trebamo ponuditi još informacija vezanih uz pripreme i održavanje drugih „Bakinih kolača“, bit će nam drago ponuditi ih u izravnom kontaktu. Obratiti se možete predsjedniku udruge „Međimurska gruda“ Franji Soldatu na broj mobitela 098 241 061.

Ljubazno molimo da razmotrite naš poziv za podrškom i srdačno Vas pozdravljamo.

Turistička zajednica                                                                       Međimurska gruda             

Grada Mursko Središće                                                                 Franjo Soldat

Dražen Srpak, predsjednik

IMG_1512

PRIJAVNICA

na natjecanje u pripremi kolača prema originalnim receptima naših baka i prabaka. Mogu se prijaviti žene s područja  Međimurske županije, a osnovni uvjet za sudjelovanje je da je natjecateljica baka.

Rok za podnošenje prijava za sudjelovanje na 2. Bakinim kolačima je do 30. kolovoza 2016. godine.

Natjecanje će se održat 17.09.2016. godine u gradu Mursko Središće.

Snimka cijelog zaslona 31.5.2016. 105327

DSCN9205

IMG_5950