Željko Tomašić: Žena u Čakovcu nije umrla zbog cijepljenja, sve su to teorije zavjere!

Nakon objave naših članaka o smrti žene u Čakovcu nakon što je bila cijepljena protiv virusa COVID-19 (prenijeli smo ga iz Jutarnjeg lista što smo jasno dva puta naznačili, u tekstu i na kraju teksta), te postavljanja pitanja zašto se ne objavljuje broj umrlih nakon cijepljenja, svojim postom na našoj Facebbook stranici javio se gospodin Željko Tomašić.

Željko je poznata osoba iz međimurskog društvenog i političkog života, a najviše se bori za prava hrvatskih branitelja i međimurskih potrošača.

Evo njegovog posta.

Zaista je tužno više gledati kako svuda tražimo krivce umjesto u sebi i sanjanju teorije zavjere, a strpljenje nam nije jača strana. Od kad se čulo za ovo cjepivo sasvim jasno govore da se sastoji od dvije doze (recimo kao i za bjesnoću) i ne razumijem kako netko očekuje da od trenutka kada je netko primio prvu dozu cjepiva može smatrati da je ta osoba sada zaštićene i da ne može oboljeti od COVID-19, više ?

A potpuno zanemarujemo da je možda netko primio i prvu dozu kad je već bio zaražen. A da je netko umro od ovog cjepiva? Ma kakvi, bilo bi ono istog trenutka zabranjeno. Ajde neka svatko od nas razmisli, tko i zašto ima namjeru da ga ubije sa cjepivom? Slučaj u Čakovcu NIJE slučaj! To je sasvim slučajno moja učiteljica iz OŠ. Žena je bila jako bolesna, hranili je na sondu, imala je gušu koja joj je sprječavala gutanje, imala je anginu pektoris i još svašta vezano za to, zato je i bila u Domu, inače bi bila doma kod kćerke.

Meni jedino nije jasno zašto su je cijepili, jer ona nije bila u stanju pristati ili ne. No, nije ona umrla od cjepiva ni od korone. Čemu izmišljanja i filozofiranja, bez osnove, a da se čak ni temeljne stvari ne znanju o slučaju, osim da je naša Micika primila prvu dozu cjepiva i drugi dan doživjela srčani udar, što jedno s drugim nema savršeno nikakve veze.

(rt)