Zabavna večer – pub kviz ide dalje

Pub kviz u Murskom Središću je sve bolji i zanimljiviji. Svakoga dana u svakom pogledu sve više… Nova lica, nove ekipe… U srijedu, 11.04.2018. ljeta gospodnjeg, caffe bar River i Robert Robi Srnec po šesti puta su organizirali zabavan i dinamičan pub kviz.

Teme kviza bile su show business, film, sport, treći kamen od sunca, povijest, glazba i svaštara, u 3 kruga natjecanja.

U napetoj borbi znanja sudjelovalo je opet rekordnih 6 ekipa i opet rekordnih 30-tak sudionika (KEŠ DŽONI, ZIZI TOP, PEANUTS, MAHOVINA, KEČAP MAJONEZA ZAČINI I HIT JOSIPA KATALENIĆA).

Na tronu i dalje ostaje ekipa KEŠ DŽONI iz Murskog Središća – Čakovca (Bojan Bračko, Stepan Novak, Goran Sabol, Zvonimir Sabol), s ukupno 71 bodom, uz rekord trećeg kruga u kojem su osvojili 32 od 32 moguća boda. Nagrada za prvo mjesto je poklon bon sponzora restoran Međimurski dvori Lopatinec. Drugo mjesto osvojila je ekipa ZIZI TOP iz Murskog Središća – Peklenice, a treće mjesto ekipa PEANUTS iz Zebanca – Pribislavca. Ekipa ZIZI TOP pobijedila je u brzinskoj igri prepoznavanja karikatura poznatih ličnosti, u kojoj sudjeluju sve ekipe osim ukupnog pobjednika, a ekipa MAHOVINA dobila je nagradu organizatora za nešto najbolje te večeri…

Nagrade za 6. pub kviz osigurali su sponzori: restoran Međimurski dvori Lopatinec, Briljant Čakovec, Gradski bazeni Marija Ružić Čakovec, 36 d.o.o. Čakovec i Lumbalis -Toplice Sveti Martin.

Sljedeći pub kviz koji Robi Srnec organizira u caffe baru River je u srijedu, 25.04. s početkom u 19,00 sati. Svakako dođite, vidite i možda pobijedite – a dobar provod je zagarantiran. Sretno!

Bojan Bračko Bidjo

foto: BBB