Zabavna večer – 29. pub kviz u RIVERU

Grčki filozof Sokrat rekao je “Znam da ništa ne znam”. To je u pub kvizu svim natjecateljima poznat osjećaj, i to nakon što se na monitoru pokaže odgovor na pitanje koje nisu znali, te onda izgleda znano i jednostavno. Naravno, oni koji promatraju sa strane uvijek sve znaju…

U utorak 14.05. u Caffe baru Riveru u Murskom Središću održan je 29. pub kviz, u organizaciji voditelja Jadranka Kirića. Učestvovalo je 5 ekipa, 20-tak odličnih pub kviz igrača i  nekoliko znalačkih navijača na šanku.

Prvo mjesto osvojila je ekipa KEŠ DŽONI iz Murskog Središća – Čakovca – Križovca  sa 72 boda (Zvonimir Sabol, Goran Sabol, Ivan Brda i Bojan Bračko). Drugo mjesto osvojila je ekipa ZIZI TOP, a treće mjesto ekipa BITKOJN 17. Sudjelovale su još i vrlo dobre ekipe NO NAME i MARINA.

Nagrade za prve 3 ekipe osigurali su donatori: Restoran BAJZOVI DVORI Mursko Središće, OPG VURI – FARMA ŠPAROGA, PRERADA VOĆA I POVRĆA Mursko Središće, TRGOVINA DADO Mursko Središće,  Vinarija obitelj NOVAK – Mursko Središće/Gradiščak i Caffe bar RIVER Mursko Središće.

Sljedeći pub kviz u Riveru biti će u utorak 28.05. u 19,00 sati. Voditelj Jadranko Kirić opet će pripremiti zanimljiva i raznovrsna pitanja te odlične nagrade donatora, River će osigurati hladno piće, dobru glazbu i ugodnu atmosferu, a vi donesite svoje znanje i dobru volju.

Pozvani ste, dođite i dobro se zabavite. Sretno.

Bojan Bračko Bidjo

foto – BBB