Zabavan 28. pub kviz u Riveru

U utorak 30.04. u Caffe baru Riveru u Murskom Središću održan je 28. pub kviz, drugi u organizaciji novog voditelja Jadranka Kirića. Učestvovalo je 7 ekipa, oko 30 pub kviz igrača i  nekoliko “vatrenih” navijača na šanku.

Prvo mjesto osvojila je ekipa KEŠ DŽONI iz Murskog Središća – Čakovca  sa 76 bodova (Zvonimir Sabol, Goran Sabol i Bojan Bračko). Nakon izjednačenog rezultata u regularnom dijelu kviza na 68-68, ZIZI TOP I PEANUTS igrali  su dodatnu igru procjene, i drugo mjesto osvojila je ekipa ZIZI TOP, a treće mjesto ekipa PEANUTS. Sudjelovale su još i vrlo dobre ekipe NO NAME, MEN IN BLACK, BITKOJN 16 i NAPOLITANKE.

Nagrade za prve 3 ekipe osigurali su donatori: Restoran ROYAL Vratišinec, Frizerski salon BLONDINA Mursko Središće, Pčelar BRANKO LIPIĆ Brezje/Mursko Središće, Vinarija obitelj Novak – Mursko Središće/Gradiščak i Caffe bar RIVER Mursko Središće.

Sljedeći pub kviz u Riveru biti će u utorak 14.05. u 19,00 sati. Voditelj Jadranko Kirić opet će pripremiti zanimljiva i raznovrsna pitanja te odlične nagrade donatora, River će osigurati hladno piće, dobru glazbu i ugodnu atmosferu, a vi donesite svoje znanje i dobru volju.

Pozvani ste, dođite i dobro se zabavite. Sretno.

Bojan Bračko Bidjo

foto – BBB i RIVER