Vivona – plesna čarolija na Zimskoj produkciji uz posebnu gošću Ivu Hlapčić

Plesni studio Vivona na Zimskoj plesnoj produkciji pred ispunjenom dvoranom čakovečkog Centra za kulturu  u nedjelju 28. siječnja prikazao je  svoje najnovije koreografije.
Čakovečka VIVONA je najstariji plesni studio na ovom području pa i šire  koji radi u kontinuitetu već preko 33 godine, a trenutno okuplja oko 120 plesačica i plesača u dobi od 3 do 27 godina .

Na Zimskoj produkciji  predstavili su se sa 10 novih koreografija koje su osmislile Karmen Kovačević Jambor, Petra Kovač ,Tajana Vidović, Ivana i Nela Pečarko te Dora Kopjar.

Predstavu su otvorile Vivona mini sa temom” Vruća čokollada” koje su na samom početku pokupile gromoglasni pljesak. Nakon njih solo točku izvela je Lana Mezga P5 s temom “Ples je moja navika”. Poslije Lane redom su nastupali Vivona 4 (tema “Tragom budućnosti “), Vivona juniori ( “My issuie” ), Vivona3 ( “Angelby the wings” ), Vivona seniori (“More than a waste line” ) i Vivona 5 ( “Patuljci i patuljčice”).

Posebna gošća na Zimskoj plesnoj produkciji bila Iva Hlapčić , nekadasnja članica Vivone gdje je vježbala do srednje škole, a svoj plesni put nastavila je u Zagrebu, a usavršavanje i u New Yorku. Ona se čakovečkoj publici predstavila u vlastitoj koreografiji.

Nakon Ive Hlapčić publika je mogla uživati u nastupima i Vivone 6 s temom “Alegria”, dua Tajana i Lea na temu “Trought the reflection”, te Vivone Master s plesnomtemom “Artem nocturno.

Kroz najave predstavu su vodile Dina Novak i Lorena Andročec.
Scenografiju je osmislila i izradila Karmen Kovačević Jambor, dok je glazbu uredio Dubravko Costa Balent.

Na završetku predstave svi okupljeni plesači dobili su veliki i zasluženi pljesak.

I ove godine očekuje ih preko dvadesetak nastupa na revijama, natjecanjima, državnim susretima, a posebno treba naglasiti da se spremaju za Europsko natjecanje.

(Miljenko Dovečer, foto : Vivona)