Više od 250 vozila na ovogodišnjem atraktivnom Međunarodnom oldtimer susretu “Međimurje 2022.”

Oldtimer klub “Međimurje” okupio je u Čakovcu i Međimurju više od 250 vozača i njihovih limenih ljubimaca iz svih dijelova Hrvatske i susjednih zemalja, u okviru tradicionalne manifestacije Međunarodni oldtimer susret “Međimurje 2022.”.

Impresivni oldtimeri redom su motocikli, automobili, kamioni i drugo proizvedeni prije 30 ili više godina, točnije pravo sudjelovanja imali su vlasnici čija su vozila proizvedena 1991. godine i kasnije.

Uz glavni cilj očuvanje povijesne baštine tehničke kulture Međimurja te predstavljanje povijesne, kulturne, gospodarske i turističke destinacije Međimurske županije, susret se tradicionalno organizira u okviru manifestacije Porcijunkulovo.

Susret za ovu godinu otvorili su predsjednik Oldtimer kluba “Međimurje” Franjo Belović i gradonačelnica Grada Čakovca Ljerka Cividini te svima poželjeli ugodan boravak na sjeveru Hrvatske i sigurnu vožnju.

Uz okupljanje i mogućnost razgledavanja vozila u Parku Rudolfa Kropeka, kolona koja privlači poglede krenula je put Svetog Martina na Muri i Mađerkinog brega, a susret zaključuju u Čakovcu.

Grad Čakovec