VELIKA FOTOGALERIJA Međimurcima se ukazalo „sveto trojstvo“ u obliku Lepe Brene, stariji padali u nesvjest!

„Sveto trojstvo“ u obliku Fahrete Jahić, Fahrete Jahić Živojinović i Lepe Brene imalo je svoje dvodnevno ukazanje u Međimurju, točnije u dvorani MESAP-a u Nedelišću. Jučer u subotu, drugog dana nastupa ove zvijezde bivše Jugoslavije, koja se onako usput za vrijeme Domovinskog rata slikala u agresorskoj uniformi i pjevala četnicima (https://www.klikni.hr/aktualno/2022/11/25/lepa-brena-je-bila-ratna-huskacica-nije-joj-mjesto-u-bjelovaru/ ) dvorana je bila prepuna njezinih obožavatelja, pogotovo onih starijih koji su od uzbuđenja padali u nesvjest, baš kao da im se ukazala sama Blažena Djevica Marija.

To je dokaz da slava ove „kafanske pjevačice“ u Međimurju nimalo nije izblijedila, naprotiv, roditelji su njezinu „karizmu“ prenijeli na svoju djecu pa je bilo i puno mladih kojima se ovakva glazba dopada kao i sve ostale cajke.

Nemojte misliti da to osuđujem, baš suprotno, neka svako uživa u onome što mu je drago i milo, a u svoju obranu mogu kazati da sam stari rocker u čijem društvu je spominjanje Lepe Brene bila prava blasfemija.

Bum, Cile bum u Murskom Središću

Prvog dana koncerta u prijepodnevnim satima Lepa Brena je posjetila Mursko Središće i to tvornicu Neores koja je osim za tekstilnu djelatnost registrana za još njih stotinu. Radnici su morali cjeli pogon dobro ulickati kako bi njezino veličanstvo bilo zadovoljno i možda realiziralo ono po što je došlo ili je vlasnik samo njezin veliki fan pa joj je htio pokazati dio svoje imovine. U to nećemo ulaziti jer se sigurno radi o poslovnoj tajni.

Mile voli disko

I na kraju da zaključimo. Međimurje je srdačno i ljubazno dočekalo Lepu Brenu, pokazalo koliko je voli i obožava te bilo počašćeno njezinim dolaskom. Ipak ima i onih koji bi rekli „ ne ponovilo se!“

Koncertu je prisustvovao naš fotoreporter Tin Tomanić pa u nastavku možete pogledati u velikoj fotogaleriji ono što je snimio.

(tekst: Rajko Tomanić, foto: Tin Tomanić)