VELIČANSTVENOM BAKLJADOM SOKOLOVI NAVIJAČI PROSLAVILI PRVO MJESTO

U nedjelju 30. travnja u Jurovcu je odigran derbi prvenstva između domaćeg Bratstva na čelu s trenerom Miljenkom Dovečerom i Sokola iz Vratišinca koji vodi Dražen Škvorc. Obojica nekada izvanredni ligaški igrači, danas isto tako vrhunski treneri bore se sa svojim ekipama za naslov prvaka u 2. međimurskoj ligi skupina B i plasman u najelitniji razred međimurskog nogometa.

01

02

03

Bratstvo je dugo bilo na čelu ljestvice, no Sokol ih je pratio u stopu. Sada su se sastali u utakmici koja je možda odlučila prvaka no do kraja prvenstva ostalo je još 7 kola pa je sve moguće. Velikom pobjedom od 0:2 nad izravnim konkurentom i to na njegovom terenu Sokolu su dodatno porasla ionako velika krila te je na njegovoj strani velika psihološka prednost. Sokol se sada nakon 23 odigrana kola nalazi na čelu ljestvice s 57 bodova dok je Bratsvo drugo s 56 bodova.

04

I ne samo to! Takve navijače kakve ima Sokol nema ni jedan međimurski klub i oni su stvarno 13 igrač i velika podrška svojim ljubimcima. U nastavku donosimo fotoreportažu njihove veličanstvene bakljade koju su priredili nakon utakmice, a opširan članak o utakmici iz pera Antonia Horvata objavljujemo uskoro.

(rt, foto Tin Tomanić)

05

06