Usred ljeta atmosferu dodatno usijava – Forestland!

Čak 512 dana prošlo je između dva festivala Forestland, a ovogodišnji, IX. po redu #Forestland bit će jedan od prvih događaja bez ograničenja, bez granica i potpuno slobodan za sve posjetitelje. Bez granica, maski, pravi #nolimits festival!

Od 23. do 25. srpnja 45 artista, od čega nam ih najviše dolazi baš iz susjedne Slovenije, u 48 sati festivala nastupat će na dvije pozornice Forest-a. Slovenska techno zvijezda UMEK, kultna trap diva i hip hop kantautorica Senidah, nizozemac Mark Sixma, ali i hrvatske zvijezde Matroda, E-Base, Vedran Car, hrvatsko-njemački duo Corti organ, ali i mnogi, mnogi drugi DJ-i.

No limits naravno, znači da će svi posjetitelji trebati predočiti potvrdu o preboljenom COVID-u, negativni test ili pak o primljenoj barem jednoj dozi cjepiva, no to je mala cijena za slobodu i provod „u šumici“. Za sve one zainteresirane biti će organizirani punktovi za testiranje na ulazu po 20 kuna.

„Nakon šokantne 2020. godine više nas ništa ne može iznenaditi, u organizaciju Forestland festivala IX. upustili smo se punih srca, ohrabreni mogućnostima za rad, ali i željom brojnih partnera da nastavimo, radimo i žrtvujemo se da se ova tradicija ljetnih partija, glazbe i festivala održi i dalje“ rekao nam je Krešo Biškup u ime organizacije festivala. „45 artista, 48 sati, dvije pozornice i preko stotinu ljudi u organizaciji i odvijanju događaja znače samo jedno, da će Forestland 2021. zapaliti scenu.“

Uz kraljicu trapa Senidah, glazbenicu čiji će nastup zasigurno biti zapamćen u Međimurju, nakon 5 godina se na pozornicu vraća i Matroda. Zagrebački DJ ostvario je zavidnu karijeru u inozemstvu, a proglašen je i za 25. najboljeg producenta na svijetu. Dobro poznat publici Foresta je i Mark Sixma, nizozemski big room / trance DJ koji se po treći puta vraća za pult u Hrvatsku, ovog puta na main stage. Umek, kralj techna će u petak zavladati Forestroom pozornicom i pokazati nam zašto je već gotovo tri desetljeća jedan od najboljih tech dj-a na svijetu.

“Sretan sam što se napokon vraćamo u Međimurje, Forestland festival je glazbena priča čiji sam dio 8 godina i želim pozvati vas sve da dođete u “šumicu” i partijate s nama” rekao je Timo G, resident Forestlanda iz Slovenije. “Svi jedva čekamo plesati, puštati glazbu i sve vas napokon zagrliti. Dođite na Forest!”

Ulaznice se nalaze u sustavu Entrio, dok će ograničen dio biti dostupan i na ulazu na festival!

Krešimir Biškup