UDRUGA ŽENE PODUZETNICE MEĐIMURJA Održan je prvi “WOW fashion show” u Gradskoj kavani Čakovec

Gradska Kavana Čakovec u petak, 22. travnja bila je rezervirana za prvi “WOW fashion show” u organizaciji udruge Žene poduzetnice Međimurja.

Event je napravljen u cilju promocije usluga i proizvoda međimurskih poduzetnica, članica udruge Žene poduzetnice Međimurja. Ovog puta, frizerski, kozmetički i krojački poslovni subjekti pokazali su svoja vrhunska umijeća i profesionalnost te završnom revijom oduševili sve prisutne!

Za cjelokupnu organizaciju pobrinule su se  Janja Varga, predsjednica udruge Žene poduzetnice Međimurja koja se po prvi puta našla i u ulozi voditeljice programa i tajnica udruge Anja Švoger u ulozi službenog fotografa (VogeArts).

HAIRSTYLE tim na čelu s Karin Šegović (KarinHairStudio) činile su i Helena Varga (Golden Shine), Mihaela Danilović (M GLAM frizerski studio) i Željka Posavec (ARTICO frizerski salon) koje su se pobrinule za divne frizure svih modela.

Za MAKE UP su zaslužne Martina Medvar-Ivanović (Beauty Studio DaEmy), Ema Srnec (Calm Beauty Centre), Dunja Šilec (VizArt studio ljepote), Tanja Horvat (Makeup Taja) te promotorica i posebna gošća Ana Ude.

Da cjelokupan DRESSUP bude kompletiran omogućile su Tanja Borko (Ne prekidaj ŽENU KAD ŠUTI), Ivana Pozvek (A.R.M. Dizajn) i Gordana Polanec (Handmejderica).

Zahvaljujemo promotorici, specijalnoj gošći i modelu Sari Sečan, ali i svim ostalim modelima: Hana Kraljić, Gabriela Bratić, Lea Fegeš, Elena Horvat, Diana Marciuš, Nika Borko, Kristina Horvat, Klara Škvorc, Tea Rojko, Katja Premuš, Irina Šincek, Laura Šubić.

Velika zahvala Gradskoj Kavani Čakovec na ustupljenom prostoru te svim donatorima koji su podržali “WOW fashion show” a to su  Schwarzkopf Professional, Metis d.o.o. Čakovec, Maja Trstenjak – OPG Trstenjak, Danica Horvat – KR Dinin Kutak, Dika Štik d.o.o., Anja Zadravec Jančikić – Simplicity, Vlatka Ciber – Cyberlook, Martina Slukić Palinkaš – Chiari by fayterica, Zlata Polanec – Škola zdravog življenja, Jasminka Lisjak – Eko borovnice Lisjak.

“S obzirom na to da nam je ovo prvi event u organizaciji udruge i da nismo imale očekivanja što se odaziva tiče, moram priznati da smo prezadovoljne i ugodno iznenađene. Koliko sam uspjela primijetiti tražilo se i mjesto više. Najvažnije ciljeve smo ispunile, a to je promocija usluga i proizvoda međimurskih poduzetnica koje su sa svojim vođama svakog tima odradile lavovski posao. Tu su i modeli bez kojih ovaj event ne bi zasjao punim sjajem. Ukratko, srca su nam puna i veliko hvala svima koji su bili dio “WOW fashion showa.” – istaknula je u ime udruge Žene poduzetnice Međimurja predsjednica Janja Varga.

Žene Poduzetnice Međimurja