U suradnji s Policijskom upravom varaždinskom provest će se aktivnosti iz akcije “Alkohol”

Aktivnosti iz akcije prvenstveno će se usmjeriti na suzbijanje prekršaja upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola i/ili droga, ali i ostalih prekršaja koji su u uzročno posljedičnoj vezi s nastankom prometnih nesreća, posebice onih s najtežim posljedicama

U subotu, 16. siječnja 2021. godine od 16 do 24 sata policijski službenici svih  policijskih postaja na području  Policijske uprave međimurske provest će aktivnosti iz akcije “Alkohol”. Najavljena akcija održat će se u suradnji s Policijskom upravom varaždinskom.

Aktivnosti iz akcije prvenstveno će se usmjeriti na suzbijanje prekršaja upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola i/ili droga, ali i ostalih prekršaja koji su u uzročno posljedičnoj vezi s nastankom prometnih nesreća, posebice onih s najtežim posljedicama.

Ujedno, tijekom akcije posebna pozornost posvetit će se utvrđivanju prekršaja vozača koji upravljaju vozilima prije stjecanja prava na upravljanje, za vrijeme dok im je vozačka dozvola oduzeta i onim kategorijama vozila koje nisu upisane u vozačkim dozvolama te utvrđivanju prekršaja „mladih vozača“.

(PU međimurska, foto: ilustracija)