U Selnici kao partizanski pokret otpora djeluje ilegalni kafić: Evo odgovora načelnika Ervina Vičevića

Poštovani gosp. Krajačić, načelnik Vam ništa ne može niti Vam načelnik nešto želi napraviti. Načelnik samo želi da se poštuju barem donekle zakoni ove države , a posebno želim da se poštuju vlasnici ostalih ugostiteljskih objekata koji ovoj državi plaćaju poreze pa i općini iako sam im među prvima ukinuo porez na potrošnju.

Gosp. Krajačić sada Vašu kuću nazivaju partizanski pokret otpora protiv načelnika. Imao sam stotine poziva mještana pa čak i s optužbama kako Vas ja štitim godinama, iako nije tako. Sada pak imam prijetnje i pozive onih koji su unatoč upozorenjima Vaši stalni gosti. Još Vas svakako želim podsjetiti i na ono kakav sam ja načelnik i čovjek. Vaš bivši lokal u najmu ,bio je 5 godina mjesto promocije laži protiv mene za što postoje i svjedoci. Bio sam Srbin, Musliman, lopov, moja kći kurva i propala studentica i što sve još ne.

I taj načelnik protiv kojeg ste vodili kampanju lažima dok se na općini kralo i uništavalo općinu kod požara na Vašem objektu bio je čovjek, pozvao Vas na općinu, otpisao sve dugove i još dao nalog da se plati razlika na Vaš račun. Tada ste plakali kod mene i rekli da nemate riječi da mi se zahvalite. Nešto smo se tada dogovorili, ali ni to niste ispoštovali.

Upozoravao sam i Vas i Vaše goste da to ne čine. I sada sam ja opet za sve kriv. Neće ići. Želim Vam sve najbolje u životu. Pozdrav!

 Ervin Vičević, načelnik Općine Selnica

(Pavo Jazvić, foto: arhiva Muralista)