U Međimurju se otvara prvi PlayGround caffe

U petak 27.9.2019. otvara se novi moderni ugostiteljski objekt i igraonica PlayGround caffe na adresi Katarine Zrinski 2, Čakovec. PlayGround caffe je prvi objekt ovakve vrste u Međimurskoj županiji koji je namijenjen za osobe svih dobnih uzrasta; od djece, studenata, zaposlenih do starije dobi.

U ovom moderno opremljenom objektu nalazit će se igračke konzole (PlayStation 4, Nintendo  i dodatna oprema) te brojni automati za zabavne igre. Prvi na našem području imate priliku zaigrati “Veliko čovječe ne ljuti se” u “big izdanju”! Osim navedenih igara svi naši posjetitelji imaju mogućnost zaigrati brojne društvene igre potpuno besplatno, a izbor je zaista velik.

Naši gosti imaju na raspolaganju snack bar kako bi doživljaj igranja društvenih igara bio potpun. Ovaj objekt poseban je još po tome što možete uživati u ljuljačkama, sjediti na drvenim kockama ili uživati sa društvom na velikim sjedalima od paleta. Za sve obavijesti možete pratiti i našu službenu facebook stranicu PlayGround caffe.

(Melanija Konc)