U Centru za kulturu Čakovec još jedna odlična zimska produkcija Vivone

Još jedan plesni program koji se tradicionalno organizira pod nazivom ” Zimska produkcija Studia Vivone” održan je ove nedjelje u čakovečkom Centru za kulturu pred više od 500 gledatelja.

Nastupilo je 130 plesaca u dobi od 3-18 godina , a svoje najnovije plesne korake, koreografije i vještine prikazale  su sve skupine plesnog studija Vivona.

Koreografije su osmislile Karmen Kovačević Jambor, Tajana Vidović, Dora Kopjar, te Ivana i Nela Pečarko. Izvedene su u suvremenom i modernom plesnom stilu. Specifično je za njih da se svaka izvodi u temama,ima svoju priču i ideju. Evo neke pod nazivima U mraku vlastite sjene,Your time, Naš svijet, Zrakom sunca, Duga, Jednorogi…

Kroz program su  posebnim najavama vodile Dine Novak i Lorena Andročec koje je uvježbavala Karmen K.J., a u oblikovanju teksta pomogla  je učiteljica Tihana Preksavec. Publika je mogla uživati i  u 130 prekrasnih plesnih kostima. Već ovog mjeseca Vivonu očekuje nastup u Varaždinu, a starije skupine spremaju se na natjecanje u Mađarsku.

(Tekst: Miljenko Dovečer, Foto : FB Vivona)