U ČAKOVCU U vodstvu terapeutkinje Gite Šincek proveden je program “Konstelacije: Dublje razumijevanje sebe”

Magistra znanosti psihosocijalnog savjetovanja Gita Šincek iz Varaždina proteklog je vikenda u zgradi Scheier Čakovec održala program “Konstelacije: Dublje razumijevanje sebe”, grupnu terapijsku metodu koju je zapravo teško opisati riječima, već se mora doživjeti.

To je jedinstveno putovanje otkrivanja i rješavanja skrivenih dinamika koje oblikuju naše živote i stvaranje temelja za stabilnije i uravnoteženije emocionalno stanje. Konstelacije su se održale uz zvukoterapiju, upravo kako bi cijelo iskustvo bilo što kvalitetnije, uz Peter Hess terapijske zvučne zdjele.

– Ukratko opisano, to je bio naš početak putovanja kroz trajno uklanjanje prepreka koje blokiraju: ljubav, novac, talente, uspjeh, radost, zdravlje, darove, zdrave odnose i mnoge druge lijepe i važne stvari koje samo čekaju da uđu u naše živote. Ponosna sam na sve koji su sudjelovali u programu! – ispričala je voditeljica Konstelacija, Gita Šincek.

Ako ste propustili ove Konstelacije, prilika za upoznavanjem s metodom pojavit će se i lipnju 2024. godine, a za više detalja možete pratiti službene stranice Gita Akademije. (m)