U ČAKOVCU: Oslobodite se emocionalnog tereta uz metodu “Konstelacije: Dublje razumijevanje sebe”

Pronađite svoj put prema emocionalnom ozdravljenju uz terapijski program “Konstelacije”, koji dolazi u čakovečku Zgradu Scheier!

U potrazi za rješenjima životnih izazova, sve više ljudi okreće se inovativnim terapijskim pristupima koji otvaraju nove perspektive i pomažu u procesu emotivnog iscjeljenja.

Jedan od takvih programa je i metoda Konstelacija, a sada je imate priliku upoznati u Čakovcu, u petak 3. svibnja, s početkom u 17:30 sati.

Ovaj inspirativni program će se održati pod vodstvom magistre znanosti psihosocijalnog savjetovanja, Gite Šincek, osnivačice Gita Akademije koja je svoje temelje postavila 2014. godine s ciljem prenošenja znanja i pronalaska rješenja za postizanje najboljih rezultata, kako osobnih, tako i poslovnih.

A što su zapravo “Konstelacije”?

“Konstelacije” su terapijska metoda koja je svoje korijene imala u Njemačkoj, ali je od tada postala globalni fenomen. Ovaj pristup koristi grupni proces za rješavanje emocionalnih problema, obiteljskih konflikata i drugih izazova koji često zahtijevaju dublje razumijevanje od tradicionalnih terapijskih metoda.

Kako funkcioniraju “Konstelacije”?

Sudionici zajedno s terapeutom iznose svoje izazove i probleme pred grupu, u parovima ili pojedinačno s terapeutom, ovisi o izboru sudionika. Zatim, grupa ili pojedinac koristi tehniku postavljanja “reprezentanata” za članove obitelji ili druge ključne osobe u životu sudionika.

Ovaj proces omogućuje razumijevanje dinamike između članova obitelji ili drugih odnosa i kako ti odnosi utječu na trenutačne probleme. Terapeut pomaže sudionicima da razriješe te dinamike i pronađu nove načine suočavanja s problemima.

Prednosti metode

“Konstelacije” nude mnoge prednosti, uključujući dublje razumijevanje problema, emocionalno iscjeljenje, rješenja za trenutačne izazove i povećano samopouzdanje. Sudjelovanje u “Konstelacijama” omogućuje pojedincima da istraže korijene svojih problema, često otkrivajući obiteljske obrasce i traume koje ih oblikuju.

Otvorite vrata dubljem razumijevanju i krenite na put prema osobnom emocionalnom  iscjeljenju. Za sudjelovanje na “Konstelacijama” prijavite se pozivom na broj 099 5175 662 ili putem e-mail adrese [email protected].

Prigrlite promjene i krenite prema boljoj verziji sebe!