TUGA U ZAGORI Od čega je cijela obitelj umrla u nekoliko dana?

S Facebook stranice Moje Aržano u srcu prenosimo dvije objave.

Ovo je objavljeno 3. siječnja:

Doživjelo je Aržano i preživjelo puno tužnih i tragičnih događaja. Ginuli su i umirali mladi ljudi, ostavljali ucviljene obitelji i nejaku djecu, no oporavljali smo se svi i tješili jedni druge. I danas nam treba utjehe, jer tuga je obavila Aržano, posebice Lediće iz Mursela.

Prije 4 dana umrla je Anka (Džajuša), istu večer umro joj je sin Bože, a danas je preminuo i suprug i otac Mate. Osobno ih pamtim kao dobre, drage i uvijek vesele ljude. Tuga je golema kad iz jedne kuće ode odjednom troje ljudi. Bože primi ih u svoje kraljevstvo, a njihovoj obitelji daj snage da sve ovo izdrže. Počivajte u miru Božjem dragi ljudi, susjedi i sumještani.

A ovo 4. siječnja:

Tri križa, tri odra, tri lijesa, majka, otac i sin. Danas u Aržanu nije bilo oka koje suzu nije pustilo, nije bilo srca koje od tuge nije zadrhtalo. Tužni su danas Aržančani, ali i mnoga rodbina, prijatelji i poznanici pokojnih Mate i Anke Ledić Mursel i njihovog sina Bože. Oprostili smo se danas od tih dragih ljudi i ispratili ih, neki osobno neki u mislima, na posljednje počivalište. Njihovoj djeci Mariji, Frani i Vedrani još jednom duboka sućut. Neka im Bog da snage u ovim tužnim trenucima i danima koji slijede bez njihovih najmilijih.

počivali u miru Božjem.

Naš novinar Pavo Jazvić kontaktirao je administratore stranice koji su mu potvrdili da su umrli od korone.

(Pavo Jazvić, foto: Facebook Moje Aržano u srcu)