TRASH&BURN miting američkih automobila u Sv. Martinu na Muri

Provedite produženi vikend u Sv.Martinu na Muri, jer od četvrtka 16.6. počinje tradicionalni Trash&Burn – miting američkih automobila i rock and roll festival koji ugošćuje posjetitelje i vlasnike starih američkih automobila iz cijele Europe.

Ovogodišnji 14. TRASH & BURN – american car meeting & rock and roll festival seli se na staru lokaciju Izletišta Goričanec u Sv.Martinu na Muri.

Nulti dan ili PRE-PARTY održat će se 16.6. u Toplicama Sveti Martin, u pubu Potkova uz koncert JAMES LEG-a iz USA kojeg opisuju kao propovjednika garažnog bluesa i punka koji svira klavir poput Jerry Lee Lewisa, a na stageu divlja poput Iggy Popa, koncert je besplatan!

Službeni TRASH & BURN nakon toga seli se na lokaciju Izletišta Goričanec u Sv.Martinu na Muri, u petak i subotu, 17.6.i 18.6.2022.

Cijeli festival će se vrtjeti u retro stilu, od opakih američkih automobila i motora iz čitave Europe, pin-up djevojaka, burlesk nastupa, traditional tattoo-a, vintage štandova sa odjećom, tradicionalne brijačnice, a posjetitelji će moći  koristiti i Trash&Burn ”Taxi” Ford Thunderbird iz 1959. godine koji će voziti na relaciji festivala i Toplica Sv.Martin.

U subotu preko dana paralelno sa festivalom na bazenima Termi Sveti Martin bit će organiziran i pool party sa rockabilly DJ-em a posjetitelji Trash&Burn-a imat će poseban popust od 20% na Aquapark ulaznice, uz predočenje narukvice festivala.

Glazbeni dio festivala otvaraju LHD,  bend kojeg čine bivši članovi The Bambi Molestersa, Lada, Hrvoje i Dinko.

Uz njih, nastupaju The Booze Bombs, poznati njemački rockabilly bend, Thee Melomen odličan 60’s garage rock and roll bend iz Zagreba,

High Steppers, super grupa/projekt koju čine poznati akteri europske rockabilly scene.

Uz bendove nastupat će i poznati DJ-i koji će puštati muziku sa vinilnih ploča, od 50’s rock and rolla, rhythm & bluesa, rockabillya, soula, garage rocka, pa sve do psychobillya i ’77 punka.

Upad se naplaćuje 40 kn po danu ili 60 kn za oba dana.

Uz kupljenu ulaznicu može se i besplatno kampirati.

Vlasnici američkih automobila i motora ne plaćaju ulaz.

Više informacija provjerite na Facebook eventu:

https://www.facebook.com/events/2030317407147310/